Welke maatregelen gelden in onze centra?

UPDATE 28 november 2021

Wij houden ons aan alle geldende coronamaatregelen die door de overheid zijn uitgevaardigd.

Basisregels

Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al geprikt bent.

Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
Geef andere mensen geen hand.
Was vaak en goed uw handen.
Hoest en nies in uw elleboog.

 

Toegang met  QR code

Wij zijn verplicht om bij de ingang van onze centra uw QR-code te scannen. Deze kunt u verkrijgen via een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud of een recent herstelbewijs.
De QR-code dient u aan de deur te tonen via de CoronaCheck-app. Hierbij is ook een geldig ID-bewijs nodig, vergeet deze dus niet mee te nemen.

We moeten iedereen boven 18 jaar verplicht scannen en bij een voorstelling, film of expositie iedereen boven 13 jaar.

 

Toegang met mondkapje

Indien u in onze centra komt voor de kinderopvang of dagbesteding dan hoeft u uw QR-code niet te laten scannen, maar het dragen van een mondkapje in de foyer, de gangen en Theek 5 is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht.

 

Theater

Naast uw kaart voor de voorstelling heeft u voor de voorstellingen in Culturele Centra Gilze en Rijen dus ook een CoronaCheck QR-code nodig.

Zorg dat u op tijd bent. Aan de deur wordt er dus gevraagd om (1) uw CoronaCheck QR-code, (2) uw ID-kaart en (3) uw entreekaart. Zorg dat u deze gereed houdt voor een soepele entree.

Door de beperkende maatregelen, zijn we soms genoodzaakt voorstellingen te annuleren. Houdt u daarvoor onze website en social media in de gaten en, als u kaarten heeft gekocht, uw mailbox.

 

Openingstijden

Na 17:00 uur zijn De Schakel en De Boodschap gesloten voor alle activiteiten.
De 1,5 meter regel is weer van kracht, dit betekent dat er een maximum aantal gasten per ruimte is toegestaan