Met de bus naar sociale of culturele activiteiten

Sinds 2020 heeft Stichting SCMO de beschikking over een 9-persoons bus, die wordt ingezet om mensen te vervoeren naar bepaalde sociale of culturele activiteiten. Zodat mensen zonder vervoer in de gemeente Gilze-Rijen wel de mogelijkheid hebben om aan maatschappelijke projecten of het sociale leven deel te nemen. De bus kan bovendien ook mensen in een rolstoel vervoeren, zodat een lichamelijke beperking geen sociale beperking hoeft te zijn.

Zo worden deelnemers aan Met je hart Gilze Rijen vervoerd van en naar de activiteiten.
Kunnen deelnemers aan de Kom erbij-lunch vragen om gehaald te worden.
Zijn er activiteiten voor hulpbehoevenden in de beide culturele centra dan halen we mensen op verzoek op en brengen we ze thuis.
En natuurlijk ook voor mensen die graag een keer naar het theater of film willen, maar niet het vervoer hebben.

Ook voor sociaal-maatschappelijke activiteiten van andere partijen in de gemeente is het mogelijk om gebruik te gaan maken van de bus.
Voor héél veel wordt de bus ingezet en dit alles wordt gedaan door vrijwillige chauffeurs.

Wilt u gebruik maken van de bus voor een sociaal-maatschappelijk of culturele activiteit in de gemeente Gilze en Rijen, neemt u dan contact met ons op via reserveringen@ccgr.nl.

Als maatschappelijke organisaties midden in de samenleving willen we veel betekenen voor de inwoners van Gilze en Rijen. Dat lukt dankzij de inzet van vele vrijwilligers en sponsors, die altijd weer klaar staan. Een mooie gedachte in deze tijd!

De bus is door FondsenNed aangekocht en ter beschikking gesteld. Voor organisaties en bedrijven die dit initiatief een warm hart toedragen, is het mogelijk dit te ondersteunen door een plaats te sponsoren op de bus. Deze plaats kunt u vullen met uw logo, slogan of andere bedrijfsgegevens. Voor meer informatie neem contact op met marketing@ccgr.nl.

Huidige sponsors van de bus zijn:

Bouwbedrijf Vermeulen – Harry van Strien uw topslijter – Linfosys – Douma Bouwkundig Adviesburo – Enjoj – Van Dorst Exploitatie BV – Carwash Rijen –  Vermetten Accountants – Onze Zaak 2.0 – Bibliotheek Theek 5 – Gemeente Gilze en Rijen – Care with Care – Remijsen Truckservice – STICKERS! W4Sign – Fit20 Rijen – Veldsink Roelands Regiobank – Ergotherapie HamersJVG BouwconsultFysiotherapie GilzeArchivisualFysio Mariastraat

Logo VIPvoorElkaar