Horeca

Op zoek naar een geschikte locatie?

Bij CCGR is iedereen van harte welkom. Met 35 multifunctionele ruimtes en een totale capaciteit van 2 tot 500 personen is het mogelijk om een grote diversiteit aan evenementen te huisvesten. Organiseert u binnenkort een congres, presentatie, vergadering, condoleance, beurs, netwerkbijeenkomst, feest of evenement waarvoor u op zoek bent naar een locatie?

Bij CC de Schakel zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Vraag ons eventbook op via reserveringen@ccgr.nl, hierin laten we zien welke horeca mogelijkheden wij in huis hebben. Ons team maakt graag een voorstel op maat, passend bij u wensen en het thema van uw evenement. Wij denken graag met u mee.

CC de Schakel werkt samen met de beste cateraars uit de regio en heeft voor ieder budget en wens iets te bieden. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om het perfecte plaatje te bieden voor uw evenement.
Naast buffetten zijn er diverse mogelijkheden voor een geslaagde diner denk hierbij aan: brunch, high tea, geserveerd diner, walking dinner, amuse parade of een  BBQ. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden.

VOEDSELALLERGIE EN DIEETWENSEN
Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Ook voor u zijn er vele mogelijkheden. Meld het ons! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen.