Horeca

Op zoek naar een geschikte locatie?

Bij CCGR is iedereen van harte welkom. Met 35 multifunctionele ruimtes en een totale capaciteit van 2 tot 500 personen is het mogelijk om een grote diversiteit aan evenementen te huisvesten. Heb je binnenkort een congres, presentatie, vergadering, condoleance, beurs, netwerkbijeenkomst, feest of evenement waarvoor je op zoek bent naar een locatie?

Bij CC de Schakel zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Vraag ons eventbook op via reserveringen@ccgr.nl, hierin laten we zien welke horeca mogelijkheden wij in huis hebben. Ons team maakt graag een voorstel op maat, passend bij u wensen en het thema van uw evenement. Wij denken graag met u mee.

CC de Schakel werkt samen met de beste cateraars uit de regio en heeft voor ieder budget en wens iets te bieden. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om het perfecte plaatje te bieden voor uw evenement.
Naast buffetten zijn er diverse mogelijkheden voor een geslaagde diner denk hierbij aan: brunch, high tea, geserveerd diner, walking dinner, amuse parade of een  BBQ. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden.

VOEDSELALLERGIE EN DIEETWENSEN
Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Ook voor u zijn er vele mogelijkheden. Meld het ons! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen.