Praktische informatie

Geschiedenis en organisatie

Alle praktische info over CC de Boodschap

Hieronder vindt u alle praktische info over CC de Boodschap:

Route

U vindt ons pand aan de Nassaulaan 62-64 in Rijen, slechts 1 km verwijderd van de Tilburgseweg/Rijksweg. Met de auto ongeveer 15 minuten van het centrum van Breda en 20 minuten naar het centrum van Tilburg. Dat is dichterbij dan je denkt. Station Gilze en Rijen ligt op 20 minuten lopen en bussen vanaf het treinstation stoppen vrijwel voor de deur van De Boodschap. 

 

Extra voorzieningen 

De Boodschap is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een invalidentoilet en speciale parkeerplaatsen in de omgeving van het gebouw. Ook is er een lift aanwezig, zodat u op de eerste verdieping kunt komen. 

 

Openingstijden

maandag t/m donderdag van 09.00 tot 24.00 uur 

vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur 

zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur 

Overige tijden op afspraak 

 

Parkeren 

Parkeren is gratis en kan aan de voorzijde (hoofdentree) van het gebouw, hier is meestal voldoende plaats. Als deze parkeerplaats vol is, kunt u ook terecht aan de achterkant. U kunt dan langs het gebouw naar de hoofdentree aan de voorzijde lopen. Gelieve niet te parkeren in de straten naast ons gebouw, vanwege overlast voor de bewoners. 

 

Theek 5

Bibliotheek Theek 5 bevindt in de foyer van CC de Boodschap. In 2021 is de bibliotheek compleet verbouwd, waardoor een moderne en lichte ruimte is ontstaan.  Theek 5 wil met de nieuwe bibliotheek een moderne, aangename plek voor kennis en informatie én voor ontwikkeling en ontmoeting bieden. Een plek ook, waar alle inwoners van Rijen zich welkom voelen. Dit sluit aan bij de doelstelling van Cultureel Centrum de Boodschap om samen met partners het sociaal-maatschappelijke en culturele hart van Rijen te zijn. Zie www.theek5.nl voor openingstijden Theek 5.

 

Bezoek- en postadres CC de Boodschap en Stichting CCGR: 

Nassaulaan 62-64 

5121 BC Rijen 

0161-224314 

info@ccgr.nl 

CC de Boodschap is onderdeel van Stichting CCGR en tevens het correspondentieadres voor algemene zaken van deze stichting. 

 

Mailadressen kantoor: 

Secretariaat & directie: secretariaat@ccgr.nl 

Administratie: financien@ccgr.nl

Horeca & zaalverhuur CC de Boodschap: reserveringen@ccgr.nl 

Marketing: marketing@ccgr.nl 

Programmering: programmering@ccgr.nl