Theater & Film

Alles over theater en film bij CCGR

Agenda/Tickets

Praktische informatie

Kaartverkoop 

Kaarten voor theater en film kunt u 24 uur per dag online bestellen of kopen aan de balies in De Schakel en De Boodschap tijdens de kassa openingstijden. Deze zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en 1 uur voor aanvang van de voorstelling. 

Mocht u kaarten willen annuleren dan worden hiervoor handelingskosten in rekening gebracht. Deze bedragen €7,50 per transactie.

Let op: Koop uw tickets altijd rechtstreeks bij het theater. Doorverkoop via allerlei sites gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en over een geldig entreebewijs beschikt. 

 

Extra voorzieningen 

De Schakel en De Boodschap zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikken over een invalidentoilet en speciale parkeerplaatsen in de omgeving van het gebouw. Ook is er een lift aanwezig, zodat u op elke verdieping kunt komen. Vanwege onze tribuneopstelling is er slechts op een bepaald aantal plaatsen mogelijkheden voor een rolstoel. Deze plaatsen blokkeren wij in de verkoop en kunt u daarom niet online bestellen. Als u kaarten wilt bestellen, informeer ons dan – liefst tijdig en telefonisch- zodat wij de plaatsen voor u kunnen reserveren. U kunt de kaarten dan aan de kassa of via internetbankieren afrekenen. 

Pauzedrankje en garderobe 

In het theaterticket zit een drankje inbegrepen, hetzij in de pauze of na de voorstelling. U kunt ook van tevoren een hapjesarrangement  bestellen. U kunt gratis uw jas ophangen in de garderobe. Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijt raken van uw eigendommen. 

Annulering 

Indien een voorstelling komt te vervallen brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. Wij bieden u dan een nieuwe speeldatum aan van de betreffende voorstelling of u kunt kiezen voor een tegoedbon/geld terug. Het is in verband met annulering of wijziging van een voorstelling dat wij uw contactgegevens nodig hebben, bij voorkeur uw emailadres.

Voorstelling uitverkocht? 

Voor uitverkochte voorstellingen kunt u ons vragen om u op een wachtlijst te plaatsen. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie voor een toegangskaart. Wij nemen contact met u op, zodra er plaatsen beschikbaar komen en u bovenaan de lijst staat. 

Theaterbonnen 

Bij De Boodschap en De Schakel worden alleen cadeaubonnen aangenomen die door onze eigen organisaties zijn uitgegeven. Momenteel kunt u deze tegoedbonnen alleen verzilveren aan onze theaterkassa (dus niet online). Tegoedbonnen als de Podium Cadeaukaart, Irischeque, CKV-tegoeden etc. kunnen wij helaas niet aannemen. 

De Theaterbon is beschikbaar vanaf €10,- (met ophogingen per 5 euro) en is vrij te besteden bij alle theatervoorstellingen in De Boodschap en De Schakel. 

Kortingsacties  

Het komt voor dat wij acties bedenken en aanbiedingen doen om de kaartverkoop te stimuleren. Kortingen op kaarten die hieruit voortkomen, zijn niet van toepassing op reeds gekochte of gereserveerde kaarten. 

Te laat? 

De theaterzaal gaat ongeveer 5 minuten voor aanvang open. De theatervoorstelling begint op tijd. Te laat komen is voor artiesten en andere bezoekers storend. Als u te laat bent, meldt u zich dan aan de bar. Eén van onze medewerkers zal bekijken of het mogelijk is u nog ongezien binnen te laten. Als dit niet het geval is, kunt u na de pauze de zaal betreden. 

Huisreglement 

Stichting Culturele Centra Gilze en Rijen staat voor gezelligheid, leefbaarheid en veiligheid voor alle gasten. Om dat te waarborgen hanteren wij een huisreglement dat onvoorwaardelijk van toepassing is op al onze gasten.