Theaterarrangementen

Culinair genieten in het theater

Maak uw theaterbeleving compleet, door ook uw smaakpapillen te verwennen. Wij bieden u de mogelijkheid om bij onze voorstellingen een theaterarrangement bij te boeken. Een arrangement kan bestaan uit een borrelplateau (bestaande uit Italiaanse worst, olijven, luxe nootjes en kaasstengels), een mandje brood met smeersels of nacho’s met dip. Waar mogelijk wordt het arrangement aangepast aan het thema van de voorstelling. Denk hierbij aan een winterarrangement met glühwein en erwtensoep.  

Naast de online beschikbare arrangementen hebben wij ook een borrelkaart met o.a. een klassiek tafelgarnituur (bestaande uit gemarineerde olijven en notenmix),een gemengd bittergarnituur of oer-Hollandse bitterballen.

 

Bestellen

Bestelt u kaarten voor een voorstelling via onze website? Dan krijgt u na het invoeren van uw bestelling de vraag of u er een arrangement bij wilt bestellen. Dit kan tot één week voor de voorstelling. Heeft u reeds kaarten voor een voorstelling besteld en wilt u een arrangement bij boeken, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0161-224314 of dit kenbaar maken bij onze ontvangstbalie in de foyer tot de dag van de voorstelling. 

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u met de gastheer/vrouw afstemmen of u in de pauze (indien aanwezig) of na afloop het hapjesarrangement wenst. Zij zetten dan alles voor u klaar en u kunt eventueel al uw bijpassende drankje bestellen zodat u niet hoeft aan te sluiten in de rij. 

Let op: niet elke voorstelling heeft een pauze, dat bepaalt de artiest. Als er geen pauze is, wordt uw hapjesarrangement na de voorstelling geserveerd.