Werken bij CCGR

Werken bij CCGR

Wil je werken bij CCGR? Stichting CCGR is continu in ontwikkeling. Wij hebben een enthousiast team van medewerkers met verschillende expertises.

 

Medewerkers

Van horeca tot facilitair en van marketing tot administratief, verdeeld over twee locaties. De meeste medewerkers komen uit Gilze en Rijen, sommige komen uit Breda, of de omgeving van Tilburg. Samen werken wij hard om te zorgen dat de culturele centra van Gilze en Rijen fijne, bruisende plekken zijn met leuke activiteiten op het programma. Wil jij hier een positieve bijdrage aan leveren? Kijk dan of er een geschikte  vacature  voor je bij zit! Wij zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf.

 

Stagairs/stagiaires

Naast ons team van medewerkers werken wij ook veel met stagiair(e)s samen. In onze organisatie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen op een gebied dat bij jou past. Wil jij bij ons stage lopen? Bekijk dan onze stagevacatures of mail ons jouw suggesties via werkenbij@stichtingscmo.nl met je CV en motivatie.

 

Vrijwilligers

Laten we eerlijk zijn: zonder vrijwilligers zouden wij niet zijn waar we nu zijn. Want zonder hun hulp zouden talloze van onze activiteiten nauwelijks te realiseren zijn. Vrijwilligers helpen op verschillende manieren mee in onze organisatie.  Ze ondersteunen bij de uitvoering en organisatie van activiteiten en denken mee in de ontwikkeling van nieuwe initiatieven. Ze zetten zich in voor de promotie van onze activiteiten, ze steken de handen uit de mouwen om onze gebouwen er geweldig uit te laten zien, enzovoorts… En daar zijn we heel dankbaar voor! Onder vacatures vind je omschrijvingen van werkzaamheden waarbij wij de hulp van vrijwilligers kunnen gebruiken.