Gratis naar cabaretier Gerrie Smits

Gratis naar cabaretier Gerrie Smits

Op 4 november is er een bijzondere voorstelling in CC de Boodschap. Dan staat de Brabantse cabaretier Gerrie Smits namelijk op het podium met zijn voorstelling ‘Naakt’. En bijzonder is het, omdat deze voorstelling gratis is. Gerrie Smits is namelijk nog niet zo bekend in Nederland, maar heeft wel een fantastische voorstelling gemaakt in samenwerking met Leon van der Zanden. Zijn impresariaat wil Gerrie een beetje helpen en heeft deze actie bedacht. Speciaal voor mensen die van Brabants cabaret houden, dus van Mark van de Veerdonk, Rob Scheepers en Andy Marcelissen bijvoorbeeld.

Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter rondom zijn eigen Brabants accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen.

Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien. 

Reserveer snel je kaarten (maximaal 4), want VOL=VOL

Spread the love