Vacature: oproepkrachten voor horecateams in Rijen of Gilze!

Vacature: oproepkrachten voor horecateams in Rijen of Gilze!

Een levendige locatie vraagt om bruisende persoonlijkheden!

Voor onze Cultureel Centra in Rijen (De Boodschap) en Gilze (De Schakel) zijn we op zoek naar oproepkrachten voor op onze werkvloer in de foyers. Ben jij altijd in voor een praatje met onze gasten? Schiet je niet in de stress bij afspraken die last minute toch om een andere invulling vragen? Zit je glimlach zo’n beetje vastgeplakt op je gezicht? Kun je snel schakelen en aanpakken als het even druk wordt en deins je niet terug voor bijvoorbeeld het afdoen van de bar op de rustige momenten? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons gezellige horecateams die bestaan uit vaste- en oproepkrachten! Je bent werkzaam op de locatie(s) van je keuze in Rijen en/of Gilze. Als oproepkracht ben je flexibel inzetbaar, natuurlijk in overleg met jou.

Natuurlijk schenk je kopjes koffie, verzorg je heerlijke lunches en zorg je met het gezellige team dat onze ruimtes er picobello uitzien. Voor het (leren) werken met bijv. een kassasysteem draai jij je hand niet om en ‘oog voor detail’ is jouw middle name. Maar bovenal zorg je voor een warm welkom en gevoel van ‘thuis komen’ voor de honderden gasten die wij per week op onze locaties ontvangen. Gasten van jong tot oud. Die komen voor de activiteiten van de verenigingen, theater- of filmvoorstellingen of één van de vele andere evenementen.

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Ben je op afspraak beschikbaar, bijvoorbeeld voor wat uren naast je studie of als aanvulling op je andere wekelijkse bezigheden? Waarbij we ook in de avonden en weekenden op je kunnen rekenen? (Don’t worry, volgens het team voelt je werk op die momenten juist nog meer als hobby) dan ontvangen we graag je gegevens en op welke locatie je wilt werken (Rijen of Gilze) via werkenbij@stichtingscmo.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Ook goed te weten, je word beloond volgens de horeca CAO.

Wil je eerst nog meer over ons bruisende centra weten? Kijk op www.ccgr.nl en klik door naar CC de Boodschap of CC de Schakel of stap eens binnen!

Publicatiedatum: 15-4-2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Spread the love