Cultuurplaats

Cultuurplaats

Cultuurplaats is het platform binnen Gilze en Rijen voor kunst- en cultuureducatie: op school, na school en in de vrije tijd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jong en oud laagdrempelig kan deelnemen aan kunst en cultuur. Bijvoorbeeld door projecten en/of evenementen. Zo bieden we de inwoners van onze gemeente de kans om hun creatieve passie te ontdekken, te ontwikkelen en te tonen.

Op zoek naar een kunstzinnige cursus of workshop?

Wilt u of uw kind lessen volgen in muziek, dans, theater of beeldende kunst? Kijk dan op https://www.cultuurplaats.nu/in-de-vrijetijd voor het lokale aanbod in de gemeente Gilze en Rijen van uiteenlopende aanbieders. Staat uw voorkeur er niet bij? Laat het ons weten via info@cultuurplaats.nu. Wellicht kunnen we helpen met de realisatie ervan.

Thuis geen geld voor kunstbeoefening? Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt uitkomst!

Wilt uw kind graag een kunstzinnige cursus volgen, maar heeft u daar de financiële middelen niet voor? Bijvoorbeeld omdat u een (bijstands)uitkering heeft of in de schuldsanering zit? Dan kan er een tegemoetkoming worden aangevraagd bij Jeugdfonds Cultuur Brabant. Per kind wordt er jaarlijks maximaal € 450,- vergoed en het toegewezen bedrag wordt rechtstreeks betaald aan de aanbieder. Een aanvraag kunt u doen via Cultuurplaats door een mail te sturen naar info@cultuurplaats.nu of te bellen naar 0161 224 314*

*maandag t/m donderdag