Dagbesteding De Ontmoeting

Dagbesteding De Ontmoeting

U woont zelfstandig en dat gaat zowel geestelijk als lichamelijk nog redelijk goed. Wellicht krijgt u hulp van een verzorgende partner, een huisgenoot of de thuiszorg. Dan is dagbesteding De Ontmoeting misschien wel iets voor u. Bovendien wordt de mantelzorger dan even ontlast.

Bij de dagbesteding brengt u samen met anderen, in een ontspannen sfeer buitenshuis, de dag plezierig door met diverse activiteiten. Er wordt gezamenlijk koffie/thee gedronken en er zijn diverse activiteiten. Bijvoorbeeld rikken, jokeren, scrabbelen, sjoelen, koekjes bakken, handwerken, wandelen of gewoon buiten in het zonnetje zitten. Ook kunt u wekelijks deelnemen aan onze gym club MBVO (Meer Bewegen voor Ouderen). We hebben een fantastische ruimte tot onze beschikking in CC de Schakel.

Dagbesteding De Ontmoeting is open op maandag van 10.00 tot 16.00 uur, dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur, woensdag van 10.00 tot 16.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Er is naast onze vrijwilligers ook professionele ondersteuning van Thebe Thuiszorg aanwezig.

Spreekt dit u aan? Kom dan langs in de ontmoetingsruimte van De Ontmoeting in CC de Schakel tijdens de openingstijden. U bent van harte welkom.

Meer informatie via telefoonnummer; 0161 452774, van maandag t/m donderdag of email; de.ontmoeting.gilze@thebe.nl