Dansen bij Het KunstPodium

Dansen bij Het KunstPodium

Houd jij van dansen? Doe dan mee aan een cursus dans van Het KunstPodium. Het KunstPodium heeft in Rijen een uitgebreid aanbod met danscursussen.

Kinderballet (6-8 jaar en 8-10 jaar)

Bij deze les is er breed aanbod in bewegingsvormen, waardoor de leerlingen echt van de verschillende soorten dans kunnen proeven. Hiervoor worden elementen gebruikt uit het klassieke ballet (vormbesef), de moderne dans (grondtechniek) en de folkloredans (groepsdansen). Motorische vaardigheden worden verder ontwikkeld en getraind. Ook hier wordt de expressie niet vergeten en het dansplezier gestimuleerd!

Er zijn 2 groepen kinderballet op woensdagmiddag die worden gegeven door Lindsy Derks: 15.15 tot 16.00 uur kinderballet 1 (6-8 jaar) en van 16.00 tot 17.00 uur kinderballet 2 (8-10 jaar)

 

Moderne dans (10 tot 14 jaar), nieuwe cursus vanaf woensdag 6 maart 2024

In deze nieuwe cursus van 14 lessen maak je kennis met moderne dans. Al draaiend, springend en rollend dans je op eigentijdse en afwisselende muziek. In de les zit veel vaart en flow. Daarnaast staat dansen vanuit je gevoel centraal. Er is aandacht voor techniek, muzikaliteit en creativiteit. Iedere les wordt er gewerkt aan een dynamische choreografie.

Bekijk ook deze leuke video over de cursus.

Enthousiast geworden? Vanaf woensdag 6 maart start deze nieuwe cursus. De les is op woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur in Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen.

Kijk voor het actuele rooster, tarieven en inschrijven op www.hetkunstpodium.nl

 

Tapdans, nieuwe cursus vanaf 16 januari 2024

Wil je eens een iets totaal nieuws leren? Doe dan vanaf 16 jan. mee aan de cursus Tapdans voor volwassenen. In deze nieuwe kennismakingscursus leer je de basisprincipes van het Tapdansen. Tapdans is een van de leukste en meest swingende, muzikale dansen die er is. In deze basiscursus dans je op zowel bekende, oudere tapdance muziek als op moderne tapdance muziek. Annefloor Imhoff leert je in 10 lessen de basisprincipes van het tapdansen snel aan en ervaring is niet nodig.

Bekijk ook deze leuke video over de cursus.

De tapdans cursus vindt vanaf 16/1 plaats op dinsdagavonden van 19.00-20.00 uur in De Boodschap.

Contact Het KunstPodium: hetkunstpodium.nl, info@hetkunstpodium.nl, telefoon: 0162-315055.

Kijk voor het actuele rooster, tarieven en inschrijven op www.hetkunstpodium.nl

 

Showmusicaldans: 

Op 16 januari 2024 start Het KunstPodium een nieuwe kennismakingscursus showmusicaldance voor volwassenen in Rijen. De tien lessen vinden plaats op dinsdagen van 20.00 – 21.00 uur in De Boodschap en worden gegeven door Annefloor Imhoff.

Er is een optie tot verlenging van deze cursus bij voldoende interesse.Voor meer info en inschrijven: