Free Style Dancing Gilze

Free Style Dancing Gilze

De lessen Free Style Dancing worden gegeven in de spiegelzaal en gymzaal van CC de Schakel. Voor alle leeftijden bieden wij dansles, vanaf 2,5 jaar tot 60+. Zowel jongens als meiden zijn van harte welkom, recreatief of wedstrijddansers. We bieden Peuterdans, Kleuterdans, Free Running, Breakdance, Jazz, Modern, Show, Street, Klassiek, Hiphop en Urban. Ook gaan we in september 2021 starten met Stijldansen. Daarnaast verzorgen we zumba- en dansles voor volwassenen.

De lessen worden op enthousiaste, ervaren en deskundige wijze gegeven door diverse afgestudeerde docenten dans MBO en HBO.

Voor lestijden, contributies en meer info: www.fsd-gilze.nl

Naast recreatieve dansgroepen hebben wij 4 wedstrijdteams in de stijlen ‘ Modern’, ‘Hiphop’, ‘Show Freestyle’, Show Musical’ en de Bella Donna’s 17+ die meerdere malen per jaar naar wedstrijden gaan en meedoen aan het sauwelen in Gilze. Ook voor de jongsten zijn er 2 wedstrijdteams; Motivation en Dedication.

Jaarlijks organiseer ik een dansshow in de Schakel! Hou 23 en 24 oktober en 20 november 2021 vrij!

Voor foto’s en filmpjes check onze website www.fsd-gilze.nl,  Instagram en FB!

 

Yogalessen na de zomervakantie bij FSD Gilze

Na de zomervakantie starten we op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.15 uur met Yoga. De lessen worden gegeven door Astrid. We starten met Hatha yoga waarbij het hele lichaam aandacht krijgt. We werken aan: ontspanning, kracht, souplesse, lenigheid en ook de ademhaling staat centraal. Iedereen is van harte welkom, jong of oud, wel of geen ervaring; en je hoeft zeker niet lenig te zijn voor de lessen! Kom vooral een keer ervaren of yoga iets voor jou is.

De lessen kosten € 8,50 per les en worden per half jaar betaald. Inschrijfgeld eenmalig € 15,-.