Free Style Dancing Gilze

Free Style Dancing Gilze

De lessen Free Style Dancing worden gegeven in de spiegelzaal en gymzaal van CC de Schakel.
Voor alle leeftijden bieden wij dansles, vanaf 3 jaar tot 70+. Zowel jongens als meiden zijn van harte welkom, recreatief of wedstrijddansers.
We bieden Peuterdans, Kleuterdans, Jazz, Modern, Show, Street, Klassiek, Hiphop en Urban. Ook verzorgen we Yoga en Pilates lessen. Daarnaast geven we Zumba- en dansles voor volwassenen.
De lessen worden op enthousiaste, ervaren en deskundige wijze gegeven door diverse afgestudeerde docenten dans MBO en HBO.

Voor lestijden, contributie en meer info: www.fsd-gilze.nl

Naast recreatieve dansgroepen hebben wij 2 wedstrijdteams in de stijlen ‘Modern’ FSD United, en ‘Show Freestyle’ Team Connected, die meerdere malen per jaar naar wedstrijden gaan en meedoen aan het Sauwelen in Gilze.
Ook voor de jongsten zijn er 3 wedstrijdteams; Motivation (t/m 10 jaar), Sensation en Dedication (beiden 11 t/m 13 jaar). Jaarlijks organiseer ik een dansshow in CC de Schakel!

In 2023 bestaat de dansschool 15 jaar en dat vieren we op zaterdag 16 september van 14.00 tot 17.00 uur in de Schakel met een Open Dag. Met diverse workshops en activiteiten. De entree is gratis.

Dit schooljaar 2 dansshows in de theaterzaal: 11 november 2023 en 22 juni 2024.
Voor foto’s en filmpjes check onze website www.fsd-gilze.nl, Instagram en FB!