Harmonie Vlijt en Eendracht

Harmonie Vlijt en Eendracht

Misschien ben je helemaal weg van een saxofoon na het horen van de grote hit “Vandaag” van Bakermat. Of heb je interesse gekregen in orkestmuziek als je de orkestbak ziet van een musical. Dan dagen wij jou uit om jouw klanken te laten horen bij Harmonie Vlijt en Eendracht!

“Samen spelen” is een gemeen goed voor elke startende muzikant met toekomstvisie; in een band, combo of orkest. V&E kan ruimschoots voorzien in die behoefte. Voor elke leeftijd en voor elk niveau. Het is een dynamische en levende vereniging uit Rijen, op weg naar het 150-jarig jubileum in 2026. Een oude vereniging met een jong gezicht, want de harmonie bestaat uit een leuke mix van jong & oud. We hebben allemaal hetzelfde doel; gezellig, samen, zo goed mogelijk muziek maken met respect voor elkaars kwaliteiten.

In een vroeg stadium beginnen met “samen spelen” in orkestverband moedigt het leren bespelen van een instrument erg aan. Samen spelen begint bij het opleidingsorkest. Op muzikaal gebied hebben beide orkesten van de vereniging zich breed georiënteerd. Hierbij halen we repertoire uit alle windstreken  en spelen we in verschillende stijlen. Musicals, filmmuziek, pop, jazz en klassiek, je kunt het zo gek niet bedenken.

Binnen Harmonie Vlijt en Eendracht zijn er verschillende orkesten. Wij zijn weer gestart met het opleidingsorkest (tot ongeveer het B diploma). Dit orkest bestaat op dit moment uit ongeveer 18 leden en wordt ondersteund door enkele leden uit het
grote orkest. Het grote orkest bestaat uit ongeveer 53 leden (aanvang van het nieuwe seizoen).

Informatie: info@vlijteneendracht.nl; www.vlijteneendracht.nl
Kosten: de contributie is de eerste twee maanden van het seizoen gratis
Tijd: Donderdag van 18.45-22.15 uur