Kinderopvang

Kinderopvang

Iedere dag een feestje!
Kinderdagverblijf Villa Nova & BSO Villa Lila bieden meer dan opvang. Een vertrouwde plek voor uw kind: dat bieden wij bij Kinderopvang Humankind. Een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar hij mag zijn wie hij is. Onze professionele pedagogisch medewerkers stimuleren uw kind en begeleiden het op zijn ontdekkingstocht.

 

Over Kinderdagverblijf Villa Nova

Ons kinderdagverblijf is een plek vol aandacht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op onze groep krijgen baby’s letterlijk en figuurlijk bewegingsvrijheid. Ze krijgen de ruimte om zelf te ontdekken en te ontwikkelen in hun eigen tempo. Daarbij laten we ons inspireren door de ideeën van de Hongaarse kinderarts Emmi Pikler. Dat zie je terug in de rust die de groep uitstraalt, de inrichting en het spelmateriaal. Ook dreumesen en peuters moeten zich vrij kunnen bewegen. In het gebouw bevinden zich speelse ruimtes, waarin activiteiten op maat worden aangeboden die aansluiten op de verschillende ontwikkelingsgebieden. De pedagogisch medewerkers ondersteunen hen daarbij.

Natuurlijk wordt er ook veel aandacht besteed aan vrij spel, zowel binnen als buiten. Een toren bouwen in de bouwhoek, boekjes lezen, liedjes zingen, buiten ravotten en een uitstapje maken met de bolderkar. Kinderen voelen zich bij kinderdagverblijf Villa Nova veilig en tegelijkertijd groot en avontuurlijk. Er is veel aandacht en tijd voor het individuele kind. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind zich bij ons prettig voelt. Bij Villa Nova is het altijd feest.

 

Over Buitenschoolse Opvang Villa Lila

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten. Dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit Buitenschoolse opvang Villa Lila zoveel mogelijk bij aan.
Buitenschoolse opvang Villa Lila is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van dansles tot voetbaltraining. Maar kinderen kunnen zich ook lekker met een boek terugtrekken in een hoekje. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.humankind.nl/vestigingen/gilze/kinderdagverblijf-villa-nova en https://www.humankind.nl/vestigingen/gilze/bso-villa-lila of via afdeling Plaatsing en Planning: 073-7119400.

Facebook; Kinderdagverblijf Villa Nova & BSO Villa Lila
KDV Villa Nova
BSO Villa Lila
Kerkstraat 104, Gilze (in het gebouw van CC de Schakel)