Koninklijke Harmonie St Cecilia

Koninklijke Harmonie St Cecilia

Koninklijke Harmonie St. Cecilia.
Wekelijks repetitie in de Schakel, op de maandagavond (even weken) in de theaterzaal. De harmonie repeteert voor verschillende optredens. Van 20.00 tot 22.15 uur wordt er gerepeteerd voor verschillende werken om bij concerten muzikaal goed voor de dag te komen.
Jarenlang werkte de harmonie op projectbasis samen met Harmonie Muziek en Vriendschap uit Riel. Zij deelden ook de vaste dirigent Jan Hermans. Vanaf april 2023 zijn de muzikanten van Harmonie Riel lid geworden van onze Harmonie en is Jan Hermans onze “eigen” dirigent. Kom ook eens luisteren tijdens deze avonden, misschien is het wel een mooie uitdaging om aan te haken. Muzikanten zijn van harte welkom!

Meer informatie op te vragen via info@sint-cecilia.nl, te zien op www.sint-cecilia.nl of www.facebook.com/sintceciliagilze of bel gerust met het Bestuur: Arnold Misérus 0161-452459.

Cecilia Primo
Cecilia Primo is de afdeling Jeugd & Opleiding van Koninklijke Harmonie St. Cecilia. De Primo leden oefenen op maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur, onder professionele begeleiding van Rob Ysebaert in de kelder van CC de Schakel. Cecilia Primo verzorgt een aantal optredens per jaar, eventueel samen met het grote orkest. Naast muziek worden er ook een aantal activiteiten voor de gezelligheid georganiseerd.

Speel jij een instrument of wil je dat graag gaan doen en lijkt het je leuk om in een groep muziek te maken? Kom dan gerust eens langs tijdens een repetitie.
Meer informatie kan je opvragen via de mail cecilia-primo@sint-cecilia.nl of kijk op de website www.sint-cecilia.nl of op de Facebook pagina www.facebook.com/ceciliaprimogilze.