Koninklijke Harmonie St Cecilia

Koninklijke Harmonie St Cecilia

Wekelijks repeteert Koninklijke Harmonie St Cecilia in CC de Schakel op de maandagavond (even weken) in de theaterzaal. De
harmonie repeteert voor verschillende optredens. Van 20.00 tot 22.15 uur wordt er gewerkt aan verschillende stukken om bij concerten goed voor de dag te komen. Op dit moment heeft de harmonie geen vaste dirigent en werkt op projectbasis samen met Harmonie Muziek en Vriendschap uit Riel. Kom eens langs om te luisteren tijdens deze avonden, misschien is het wel een mooie uitdaging om aan te haken. Muzikanten zijn van harte welkom!

Informatie: via info@sint-cecilia.nl, te zien op www.sint-cecilia.nl of Facebook: www.facebook.com/sintceciliagilze.
Of bel gerust met het bestuur, Arnold Misérus 0161-452459

Cecilia Primo is de afdeling Jeugd & Opleiding van Koninklijke Harmonie St Cecilia. De Primo leden oefenen op maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur onder professionele begeleiding van Rob Ysebaert in de kelder van CC de Schakel. Cecilia Primo verzorgt een aantal optredens per jaar, eventueel samen met het grote orkest. Naast muziek worden er ook een aantal activiteiten voor de gezelligheid georganiseerd.

Speel jij een instrument of wil je dat graag gaan doen en lijkt het je leuk om in een groep muziek te maken? Kom dan gerust eens langs tijdens een repetitie.
Meer informatie kan je opvragen via de mail cecilia-primo@sint-cecilia.nl of kijk op de website www.sint-cecilia.nl of op de Facebook pagina www.facebook.com/ceciliaprimogilze.