Muziekvereniging Da Capo

Muziekvereniging Da Capo

De muziekvereniging Da Capo is een harmonieorkest, waar gezellig met elkaar muziek maken het belangrijkste is. Dat doen we wekelijks tijdens de repetitie op vrijdagmiddag in de Boodschap. Onze muzikanten komen uit de hele regio.
Maar zeker zo mooi is dat wij als muziekvereniging ook maatschappelijk onze bijdrage willen leveren. Dat zijn onze concerten in verpleeg- en verzorgingshuizen. Da Capo speelt dan ook bekende melodieën die iedereen herkent, meezingt of in beweging brengt. Liedjes van Nederlandse bodem of bekende Franse chansons laten blije gezichten zien in het publiek. De orkestleden doen het met veel plezier en het is prachtig om te zien hoe met muziek er stralende gezichten in de zaal tevoorschijn komen. Het geeft voldoening om dat te verzorgen.

Eenmaal per jaar geven we in het Cultureel Centrum de Boodschap in Rijen een groot concert, meestal in de lente. Dit concert is gratis voor iedereen die wil komen luisteren.
Muziekvereniging Da Capo repeteert elke vrijdagmiddag onder leiding van onze dirigent, Karel van Dee.

De tijden van de repetitie zijn van 13.45 uur tot 16.00 uur in het Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. Voor wie wil, praten we na de repetitie nog gezellig na onder het genot van een drankje. Nieuwe muzikanten zijn welkom en iedereen die zin heeft om een keer kennis te maken mag langskomen op een van de repetities. Kom luisteren of neem je instrument mee om te proberen. De sfeer is ontspannen en gezellig muziek maken is ons doel.

Wanneer je als muzikant uit de regio (Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Raamsdonkveer, Goirle, Gilze-Rijen enz.) een keer kennis wilt maken. Om bijvoorbeeld mee te doen met een concert als gastspeler of enkele repetities mee wilt doen om kennis te maken met ons, meld je dan aan via info@dacaporijen.nl.

Je kunt ook een kijkje nemen op onze website: www.dacaporijen.nl