Popkoor Divers

Popkoor Divers

Popkoor Divers heeft al vele jaren haar basis in CC de Schakel. Op dinsdagavond om 19.30 uur starten we met zo’n kleine 60 koorleden (mannen en vrouwen) onze repetitie, onder leiding van Neil Pelkmans. Veel leden komen uit Gilze, maar we kunnen ook rekenen op onze enthousiaste leden uit Chaam, Tilburg, Hulten, Molenschot, Alphen, Goirle en Galder.

Ons repertoire is ook Divers; van pop tot rock, van beginjaren der pop tot nu. We willen ons blijven verbeteren als koor, maar gezelligheid is ook belangrijk voor ons. Na de repetitie zijn er altijd wel leden die even blijven na-buurten. We treden zo’n 4-6 keer per jaar op bij diverse gelegenheden. Ook maken we van de zomerafsluiting en jaarafsluiting rondom kerst een feestje.

Je bent van harte welkom om onze repetitie een keer mee te beleven! We zijn benieuwd naar nieuwe stemmen, maar staan ook open voor samenwerkingen met andere (muzikale) verenigingen.

Voor meer informatie of aanmelden voor het bijwonen van een repetitie van Popkoor Divers, stuur een berichtje naar popkoordivers@gmail.com. Volg het nieuws via Facebook, Twitter of www.popkoordivers.nl