SeniorenVereniging Rijen

SeniorenVereniging Rijen

SeniorenVereniging Rijen (SV-Rijen) is een zeer actieve, zelfstandige club met een eigen sociëteit in De Boodschap: De Oase. SV-Rijen is met ruim 1400 leden de grootste vereniging in Rijen. Elke 50-plusser in Rijen kan lid worden. SV-Rijen helpt je om zelfstandig te blijven en mee te doen in de samenleving, waarbij elkaar ontmoeten en samen leuke dingen doen centraal staan.

Zo’n 28 groepen hebben in De Oase, elders in De Boodschap of op andere locaties hun activiteiten. Er zijn sportieve activiteiten: country-line dance, stoelyoga, koersbal, fietsen, verschillende wandelgroepen, jeu de boules, midgetgolf, pitch & putt en sportgroep 50+. We hebben recreatieve activiteiten zoals biljarten, sjoelen, verschillende kaartclubs, schilderen, handwerken, bingo en een koor. Op cultureel en educatief gebied kun je terecht bij de kunstkring, de leeskring, een schrijfgroep, een fotoclub en het Digi-inloopcafé. Daarnaast zijn er geregeld excursies, fietstochten, lezingen, informatiebijeenkomsten en workshops.

Als lid kun je ook met al je vragen terecht bij onze vrijwillige ouderenadviseurs (VOA’s), onafhankelijke cliëntondersteuners WMO, belastinginvullers en computerexperts. Je krijgt persoonlijk advies en begeleiding.

En natuurlijk kun je ook zomaar binnen lopen in De Oase. Onze gastvrouwen en gastheren heten je van harte welkom. Openingstijden De Oase (Nassaulaan 62-64): maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur.

Kijk op onze website wat er allemaal mogelijk is.

Telefoon: 0161 – 227 197; E-mail: info@sv-rijen.nl ; Website: www.sv-rijen.nl