Stichting VIPvoorElkaar

Stichting VIPvoorElkaar

Vrijwilligers Informatie Punt, de schakel tussen vrijwilligers en hulpvragers!

De schakel zijn tussen en het samenbrengen van vrijwilligers, particuliere hulpvragers en organisaties binnen gemeente Gilze en Rijen, dat is wat Stichting VIPVoorElkaar doet! VIPvoorElkaar heeft als hoofddoel om mensen en organisaties met elkaar te verbinden.

Het online platform, www.vipvoorelkaar.nl, is hiervoor het belangrijkste instrument. Daar zie je in één oogopslag wat je in Gilze en Rijen voor elkaar kunt betekenen. De één zoekt iets, de ander kan iets doen. Samen ben je er voor elkaar. Of het nu een vereniging is die een penningmeester zoekt voor het bestuur, een particulier die hulp nodig heeft of gezelschap zoekt of een vrijwilliger die aan de slag wil. Op het platform komt iedereen met elkaar in contact. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis. De projecten waar VIPvoorElkaar zich o.a. mee bezighoudt, zijn: Financiële Maatjes, Gilze Rijen leest voor, Repair Café, Kom Erbij lunch, Klust mee, Taal Verbindt, Beweegmaatjes, Automaatjes, Budgetcafé en VIPtijd voor U.

Kom langs bij onze ontmoetingsplekken met je vragen en ideeën:

Donderdagen van 12.30 – 14.30 uur: winkelcentrum Laverije, Wilhelminaplein in Rijen, onder de roltrap.

Maandagen 13.30 – 15.00 uur: Buurthuis Het Hoofdkwartier, Karel Doormanstraat 58 in Rijen.

Woensdagen van 9.30 – 11.30 uur: Jumbo Hapers, Lange Wagenstraat 2 in Gilze.

 

Een afspraak maken kan ook. Dit zijn de contactgegevens:

VIPvoorElkaar Nassaulaan 62-64 5121 BC Rijen. Tel: 06-5734 5182

Email: viploket@vipvoorelkaar.nl

Zo werkt het:

Om gebruik te maken van vipvoorelkaar.nl, meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van vipvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut. Door uw aanmelding wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de vraag en het aanbod in uw regio.

Wilt u als vrijwilliger aan de slag? Lees dan hier verder.

Heeft u een hulpvraag en wilt u deze plaatsen op de website? Lees dan hier verder.