Stichting VIPvoorElkaar

Stichting VIPvoorElkaar

Vrijwilligers Informatie Punt, de schakel tussen vrijwilligers en hulpvragers!

De schakel zijn tussen en het samenbrengen van vrijwilligers, particuliere hulpvragers en organisaties binnen gemeente Gilze en Rijen, dat is wat Stichting VIPVoorElkaar doet! Door mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen, komt vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk samen. De rol van vrijwilligers wordt namelijk steeds belangrijker in Nederland.

VIPvoorElkaar.nl: het online platform voor hulpvragers en vrijwilligers

VIPVoorElkaar heeft als hoofddoel om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Het online platform, VIPvoorElkaar.nl, is hiervoor het belangrijkste instrument. Op deze website ziet u in één oogopslag wat u in Gilze en Rijen voor elkaar kunt betekenen. De één zoekt iets, de ander kan iets doen. Samen bent u er voor elkaar. Of het nu een vereniging is die een penningmeester zoekt voor het bestuur, een particulier die hulp nodig heeft of gezelschap zoekt of een vrijwilliger die aan de slag wil, op het platform komt iedereen met elkaar in contact. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis. De projecten waar Stichting VIPvoorElkaar zich mee bezighoudt, zijn: Financiële Maatjes, Gilze Rijen leest voor, Repair Café, Kom erbij Lunch, Klust mee, Taal Verbindt en Tijd Voor U.

VIPLoket Rijen: geopend op dinsdag tussen 10.30 uur en 12.30 uur
Adres: Cultureel Centrum de Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen.
Tel: 06 57345182 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)
Email: viploket@vipvoorelkaar.nl

VIPLoket Gilze: geopend op dinsdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur
Adres: Cultureel Centrum de Schakel, Kerkstraat 104, Gilze.
Tel: 06 57345182 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)
Email: viploket@vipvoorelkaar.nl

Elke donderdagmiddag van 12.30-14.30 uur zijn we aanwezig in winkelcentrum De Laverije aan het Wilhelminaplein in Rijen.

 

Zo werkt het:

Om gebruik te maken van vipvoorelkaar.nl, meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van vipvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut.

Door uw aanmelding wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de vraag en het aanbod in uw regio.

Wilt u als vrijwilliger aan de slag? Lees dan hier verder.

Heeft u een hulpvraag en wilt u deze plaatsen op de website? Lees dan hier verder.