Theek 5 Rijen

Theek 5 Rijen

Lezen, luisteren, leren en ontwikkelen

Theek 5 is als bibliotheekorganisatie actief in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Baarle-Nassau/Hertog, Drimmelen, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam. Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Theek 5 is dé organisatie om het verschil te maken, samen met inwoners en partners.

Bij Theek 5 kun je terecht voor een ruime collectie, vragen over de lokale en landelijke overheid of onder begeleiding van professionele krachten werken aan je taalvaardigheid en digitale vaardigheden. Heb je behoefte om je kennis en kunde verder te verrijken, dan vind je bij Theek 5 een uitgebreid programma aan trainingen, cursussen en lezingen.

Toegankelijkheid

De bibliotheek is vanaf de hoofdingang van de Boodschap bereikbaar aan de Nassaulaan 62-64. De ingang aan het A. Adriaansenpad is niet meer geopend.

Theek 5 Rijen is open op maandag tot en met vrijdag van 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 9.00-13.00 uur.

Na de verbouwing, vanaf oktober 2021, is de bibliotheek altijd open als de Boodschap geopend is. Op bovenstaande uren zijn medewerkers van Theek 5 aanwezig.

Kijk voor meer informatie op de website: www.theek5.nl