Zanggroep KoRije

Zanggroep KoRije

Zanggroep KoRije is een kleurrijk en enthousiast koor. Met veel passie en plezier brengen zij moderne pop- en musicalliedjes. Het koor zingt bij optredens zonder map en heeft bij een aantal nummers een kleine choreografie.

KoRije heeft zo’n 50 leden, mannen en vrouwen, verdeeld over 5 stemgroepen: Sopranen, Mezzo’s, Alten, Tenoren en Bassen. Bij sommige nummers worden ook solisten ingezet. Het koor zingt meestal Engelstalig, maar soms ook Nederlands repertoire. Vaak in een eigen arrangement van pianist Marco Hoogerheide of dirigent Ralf van Dorst. Naast de 5-stemmige zang wordt er veel aandacht besteed aan de presentatie en de uitstraling op het podium. Per jaar zijn er meerdere optredens.

Om de balans tussen de stemgroepen goed in evenwicht te houden, kan Zanggroep KoRije altijd nog nieuwe mannen (Tenoren en Bassen), of vrouwen met een lage stem gebruiken. Heb je interesse, kom gerust een keer sfeer proeven tijden een repetitie!

KoRije organiseert op 6 april 2024 een muzikale en swingende avond vol afwisseling. Met optredens van verschillende koren, een live band en een ritmisch intermezzo van Drumcorps MIP. Mis het niet en schrijf 6 april nu alvast in de agenda! KoRije zorgt zelf voor de kaartverkoop, die begin 2024 start. Meer info daarover delen zij tegen die tijd via hun website, socials en het Weekblad.

Informatie: www.korije.nl of de Facebook pagina van zanggroep Korije
Contact: 06-51 53 98 82 (Jan de Wee – voorzitter) of e-mail: secretariaat@korije.nl
Repetities: Maandagavond van 20.15 tot 22.15 uur
Kosten: € 46,50 per kwartaal