CCGR zamelt in voor Weggeefhoek

CCGR zamelt in voor Weggeefhoek

Binnenkort breekt de Sinterklaastijd weer aan. Een spannende en leuke tijd voor de meeste kinderen. Maar voor sommige gezinnen, die het niet zo breed hebben, is het vaak wel een lastige tijd, omdat het ook een dure tijd is.

Daar willen we als Culturele Centra Gilze en Rijen bij helpen: Vanaf maandag 1 november hebben wij een speciaal hoekje gecreëerd in zowel De Schakel als De Boodschap, waar we speelgoed gaan inzamelen voor Stichting De Weggeefhoek.

Let op, natuurlijk alleen speelgoed dat in goede staat verkeert, want we willen de kinderen echt blij laten verrassen door de Sint.

Voor de mensen die Stichting De Weggeefhoek niet kennen; dit is een non-profit organisatie die allerlei spullen voor hergebruik verdeelt onder mensen, waarvan geregistreerd staat dat ze onder een bepaald sociaal minimum zitten. De Stichting verdeelt kleding, babyspullen, apparaten, meubels en veel meer onder mensen die het nodig hebben, maar niet kunnen betalen.

Heeft u nog speelgoed liggen, waar uw kinderen niet meer mee spelen en dat niet kapot, versleten of verkleurd is? Breng het naar De Boodschap of De Schakel! Voor groot speelgoed heeft De Weggeefhoek helaas geen plaats.

Heeft u nieuwe cadeautjes, en ook cadeautjes voor wat oudere kinderen? Deze zijn natuurlijk ook van harte welkom! We zamelen alles in tot 1 december a.s.

Laten wij allemaal iets doen om de Sinterklaastijd voor álle kinderen van Gilze en Rijen spannend en leuk te maken. Help mee inzamelen!

Denkt u in aanmerking te komen voor de diensten van De Weggeefhoek? Kijk dan op https://weggeefhoekrijen.nl/

Spread the love