Fotoclub Silhouet

Fotoclub Silhouet

Fotoclub Silhouet is een (bewust) kleine club van amateurfotografen uit Gilze en omgeving. Op onze 2-wekelijkse clubavonden besteden we uitgebreid aandacht aan foto’s van én de door de leden aangedragen (thema)onderwerpen, foto-opdrachten en/of vrije foto’s. Het op een gestructureerde manier bespreken van elkaars foto’s komt op vele clubavonden aan de orde.

Betrokkenheid van de leden is terug te vinden in besprekingen en uitleg over apparatuur, beeldbewerking én zelfs het geven van workshops.

Door het jaar heen werken we met veel enthousiasme toe naar de jaarlijkse expositie. Deze expositie vindt plaats op 6 november 2022 in CC De Schakel. Regelmatig maken we foto-uitstapjes om de theorie te “vertalen” naar de praktijk én natuurlijk voor de gezelligheid.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens vrijblijvend langs op de clubavond of op onze expositie. Onze clubavond is op maandagavond in de oneven weken in CC De Schakel.

Voor informatie over Fotoclub Silhouet kunt u mailen naar: secretaris@fc-silhouet.nl of bezoek onze website www.fc-silhouet.nl