Expositie FA Rijen op 10 en 11 juni

Expositie FA Rijen op 10 en 11 juni

Op 10 en 11 juni 2023, houdt FA-Rijen haar jaarexpositie in De Boodschap, Nassaulaan 62, 5121BC Rijen. Behalve veel foto’s en AudioVisueel-werk van leden zijn op de expositie dit jaar op zaterdag ook weer top-series te zien van AV-makers uit diverse landen.

Op de expositie tonen bijna alle 25 leden recent fotowerk. Iedereen presenteert zijn werk op een zelf gekozen, soms zeer verrassende, wijze. Een aantal leden presenteert ook een AV productie. De onderwerpen van deze producties zijn over het algemeen heel divers.

In de expositieruimte hangt bovendien een selectie van aansprekende foto’s die afgelopen jaar gemaakt zijn in het kader van de clubopdrachten “Emotie” en “Cindy Sherman”.

De openingstijden zijn: zaterdag 10 juni van 13.00 tot 18.00 uur zondag 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur. U bent beide dagen van harte welkom en de toegang is gratis.

Speciale AV-presentatie Challenge 321 (www.challenge321.org) is een internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. Dit jaar zijn er 85 series uit echt de gehele wereld ingezonden. FA-Rijen heeft de wedstrijd voor Nederland opnieuw ‘gehost’ en doet, samen met 20 andere fotoclubs/organisaties, uit 11 landen, mee aan de jurering. Dat maakt het mogelijk om voor de expositie een aantal van de ingezonden series te laten zien van makers uit verschillende landen.

De geselecteerde series zullen worden vertoond op zaterdag 10 juni om 10.30 uur in De Boodschap.

Voor nadere informatie over FA-Rijen zie de nieuwe website www.farijen.nl

Hier kunt u op dit moment ook nog alle foto’s zien van de digitale expositie in 2022.

Spread the love